neděle 10. března 2013

Soutěžili jsme na ČVUT v Praze

Ve finále Elektrotechnické olympiády - celorepublikové vědomostní soutěže pro mládež, organizované katedrou telekomunikační techniky FEL ČVUT v Praze dosáhli žáci naší školy významného úspěchu.
Ve finále celorepublikové vědomostní soutěže pro mládež, organizované katedrou telekomunikační techniky FEL ČVUT v Praze, dosáhli žáci lískovecké základní školy významného úspěchu. Kristýna Červenková  z 8. třídy se umístila na krásném  2. místě a Vojtěch Krusberský ze 7. třídy obsadil 3. místo.
Oba fináloví účastníci  zaslouží velké ocenění a uznání za svůj výkon, kdy museli po absolvování náročného vědomostního testu v kole prvním vypracovat prezentaci na vlastní zvolené téma a především následně svou práci obhájit před komisí tvořenou vědeckými pracovníky ČVUT v čele s předsedou prof. Ing. Dušan Magou, PhD. Po kolečku prezentací došlo na nelehké zvídavé otázky poroty. Porota následně určila pořadí a lískovecká škola obsadila dvě místa na pomyslných stupních vítězů.

Výsledek je výzvou do let dalších, kdy se zájemci o přírodní a technické obory mohou opět ukázat své znalosti a dovednosti. Závěrem je třeba připomenout, že soutěže se v této kategorii zúčastnilo přes 290 žáků z celé republiky.

Můžete si prohlédnout fotky.



Žádné komentáře: