pátek 21. března 2014

Výborný úspěch ve finále elektrotechnické olympiády

Ve finále Elektrotechnické olympiády - celorepublikové vědomostní soutěže pro mládež, organizované katedrou telekomunikační techniky FEL ČVUT v Praze dosáhli žáci naší školy významného úspěchu.
 Jan Matějka   se umístil na krásném  2. místě a získal pro sebe peněžitou odměnu 3 000,- Kč. Rovněž další naší zástupci Kateřina Kaňoková a Michal Juřica podali výborný výkon a sklidili ocenění a potlesk odborné poroty.
Všichni naši lískovečtí fináloví účastníci  zaslouží velké ocenění a uznání za svůj výkon, kdy museli po absolvování náročného vědomostního testu v kole prvním vypracovat prezentaci na vlastní zvolené téma a především následně svou práci obhájit před komisí tvořenou vědeckými pracovníky ČVUT v čele s předsedou prof. Ing. Dušan Magou, PhD.

Výsledek je výzvou do let dalších, kdy  zájemci o přírodní a technické obory mohou opět ukázat své znalosti a dovednosti. Závěrem je třeba připomenout, že soutěže se v této kategorii zúčastnilo  447 žáků z celé republiky tím je také úspěch žáků velmi cenný.

Můžete si prohlédnout fotky.

Žádné komentáře: