čtvrtek 8. října 2009

Logická olympiáda

Baví tě používat vlastní rozum a ‘lámat si hlavu’ nad zajímavými úkoly? Chceš vyhrát notebook nebo některou z dalších cen? Pak je Logická olympiáda určena právě tobě!
V této soutěži nerozhodují naučené znalosti, ale zdravý rozum, schopnost samostatného uvažování a správný úsudek.

Další text ...

Logická olympiáda je určena všem žákům prvního stupně základních škol a studentům středních škol, kteří mají hlavu na svém místě a chtějí porovnat své síly s ostatními soutěžícími z celé České republiky.
Do soutěže se můžeš přihlásit zde.
Soutěž se uskuteční ve třech kolech.
Nominační kolo soutěže bylo již spuštěno a probíhá on-line. Až do 10. října 2009 se můžeš přihlásit z kteréhokoliv počítače ve škole, doma nebo jinde a vyplnit on-line test, který rozhodne o tvém postupu do dalšího kola.
Nejlepší z každého kraje postoupí do krajského kola. Zde budou řešit logické úlohy a soutěžní úkoly, při nichž se utkají s ostatními úspěšnými řešiteli.
Ti nejlepší z krajských kol pak postoupí do celorepublikového finále, které se uskuteční 30. listopadu 2009 v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR. Zde budou moci porovnat své síly s ostatními finalisty při řešení logických problémů, soutěžích zaměřených na postřeh a rychlost úsudku a dalších a soutěžit o hodnotné ceny.
http://www.logickaolympiada.cz/pro_zaky/


Žádné komentáře: