čtvrtek 6. ledna 2011

Testování 9. třídy SCIO

V listopadu 2010 se zúčastnili žáci naší 9.třídy testování, kterého se zúčastnilo přes 28 000 žáků celé ČR. Jako třída dosáhli velmi dobrých výsledků, což svědčí o kvalitní výuce na naší škole.

Další text ...

Stonožka 2010/2011 - 9. ročníky

Český jazyk

Porovnáváním výsledků testů z českého jazyka s výsledky OSP jsme zjistili, že ve vaší škole je studijní potenciál žáků v českém jazyce využíván optimálně, výsledky žáků v testech odpovídají úrovni jejich studijních předpokladů.

Matematika

Porovnávaním výsledků testů z matematiky s výsledky OSP jsme zjistili, že va vaší škole je studijní potenciál v matematice využíván velmi dobře. Výsledky žáků jsou na vyšší úrovni, než jaká odpovídá úrovni jejich studijních předpokladů, učitelé s ním zřejmě velmi dobře zacházejí a žáci pracují nad své možnosti.

Anglický jazyk

Porovnávaním výsledků testu a anglického jazyka s výsledky testu OSP (obecně studijních předpokladů) jsme zjistili, že ve vaši škole je studijní potenciál žáků v anglickém jazyce využíván optimálně, výsledky žáků v testech odpovídají úrovni jejich studijních předpokladů.

Žádné komentáře: