středa 31. října 2012

eTwinningové setkání

Lískovecká základní škola je zapojena do mezinárodního projektu eTwinning. Dne 17. 10. 2012 proběhlo setkání  s partnerskou školou z Oravy - Tvrdošína u příležitosti dlouhodobé spolupráce a zakončování projektu  - Zima, teplo, teplejšie, prihorieva alebo skúmame teplo, který získal významné ocenění formou certifikátu kvality a nyní je připravována jeho anglická verze a bude přihlášen do Evropské soutěže eTwinningu.

Návštěva byla zahájena návštěvou magistrátu města F-M, kde pracovnice odboru školství připravily pro slovenské hosty - žáky a jejich paní učitelku a pana ředitele přijetí s připraveným programem o historii a současnosti města F-M, za to jim patří velký dík.
Následně pokračovala návštěva v lískovecké škole, kde byly připraveny aktivity motivované  zahájením nového společného projektu Výprava na Mars. Společně žáci obou zemí plnili rozličné úkoly technické a fyzické přípravy budoucích astronautů.
Na závěr si žáci vyměnili drobné dárky a všichni se loučili s dobrými pocity a očekáváním nové společné práce na dalším eTwinningovém projektu.















Žádné komentáře: